Om oss

gulf1

Välkommen till Gulf Hunnebostrand.

Familjen Andersson har framgångsrikt drivit bensinstation och verkstad i Hunnebostrand sedan 1984. De första trettio åren som Shellstation och från och med den 2:a Juli 2014 som Gulfstation.

I oktober 2010 köpte St1 svenska Shell, St1 har som mål att över en tio års plan göra om Shellstationerna till St1 automatstationer. Då vi inte vill göra om tappen till Automatstation väljer vi att lämna samarbetet med St1 och gå in i ett samarbete med Gulf istället. ”För oss är det viktigt att våra kunder skall kunna ha möjligheten att komma in i butiken och betala sitt drivmedel”.

Gulf Hunnebostrand satsar på att kunna fortsätta bedriva bensinstation med hög service och brett utbud. I butiken satsar vi extra mycket på Fast Food något som har ökat i jämn takt de senaste åren och som tog rejäl fart då vi utökade sortimentet med hamburgare och pommes frites. Gatuköksdelen fortsätter vi att utveckla hela tiden för att tillgodose våra kunders behov, nu senast med dagens husman. Satsningen är mycket lyckad och vi ser att det finns en fortsatt framtid. Idag erbjuder vi våra kunder allt från hemgjorda sallader och mackor till korv med bröd, hamburgare, pommes frites och kebab.

 

Vi på Gulf Hunnebostrand ser ljust på framtiden och hälsar våra kunder nya som gamla, varmt välkomna.

Med vänlig hälsning

Hans Andersson med familj och anställda.

10502080_669757176447416_2500689292502870816_n

Foto © Marcus Bertilsson hunnebo.nu

Gulf ett legendariskt varumärke

Redan 1911, bara tio år efter att Gulfs första högproducerade oljekälla i Texas kom i drift och bolaget grundades, startade man den första drive-in-bensinstationen i Pittsburgh, Pennsylvania, USA. Dåtidens bilister kunde tanka bensin direkt från en pump.

Ett annat grepp som visade Gulfs fokus på service var att erbjuda bilisterna gratis vägkartor, vid sidan av att personalen på stationerna hjälpte sina kunder med enklare service på bilarna. läs mer här

 

Hitta en Gulfstation nära dig klicka här